Ikke si opp båtforsikringen din!

Å spare penger på si opp forsikringen om vinteren kan fort blir dyrt!

brann i båtlager.png

Vi ser en økende trend til at folk sier opp sin forsikring om vinteren for å spare penger. I en periode med økte rente- og levekostnader kan det være lett å tenke at båtforsikring er noe man ikke trenger når båten ligger «trygt» på land. Det kan fort bli kostbar erfaring. 

Her er noen av de forholdene det er viktig å være klar over:

  • Vi ser mange eksempler på skader også når båtene ligger i opplag.  

  • Man betaler vesentlig mindre for båtforsikring i en vintermåned enn man gjør i en sommermåned. Det er derfor ikke så mye å spare ved å si opp båtforsikring om vinteren som man tror. 

Thomas Roang.png

Vi anbefaler kunder som vurdere å si opp båtforsikringen sin i vinter til å lese denne artikkelen nøye og sette seg i hvilke konsekvenser en oppsigelse kan ha.

Nylig var det brann i et båtlager der flere båter ble ødelagt eller brant helt opp – og da er det kjedelig å ikke ha forsikringen i orden, sier Thomas Røang, senior forsikringsrådgiver i Söderberg & Partners. – Husk at selv om det ikke er din skyld, er det din forsikring som dekker skader på din båt.

Har du spørsmål knyttet til dette ta kontakt med en av våre rådgivere på telefon 480 73 300 eller e-post boat@soderbergpartners.com