Båtlivet skal nytes – det forsikrer vi!

Når du skaffer deg båt, er en god forsikring det første du må kjøpe. Selv om du er en erfaren båtfører, er det andre som ikke er like påpasselige. En god forsikring sørger for at selve båten, og ekstrautstyr, er dekket ved uhell. Livet på sjøen kan dermed nytes til fulle, uten bekymringer.

Båtgjengen 3 stk_nærbilde_2151x1364.jpg

Men uhell skjer, og det er fort gjort å komme ut for en ulykke på sjøen – og ikke minst skade noen andres båt. Uten forsikring kan det fort bli dyrt hvis du må bla opp fra egen lomme for å reparere skaden på egen eller andres båt.

Solid erfaring

Söderberg & Partners er Norges største rådgiver innen fritidsbåtforsikring og har lang erfaring og spesialkompetanse både om båt og båtforsikring. Vi overvåker markedet for å finne den beste forsikringen til konkurransedyktig pris, og vi bistår deg i en eventuell skadesak. 

Når du forsikrer båten din gjennom Söderberg & Partners er du garantert en megler og rådgiver som er opptatt av deg og din båt, og som hele tiden jobber for at du skal ha de beste vilkårene til konkurransedyktig pris.

Snakk med oss om forsikring av båten din – det kan lønne seg!

Vi har lang erfaring og kjenner båtforsikringsmarkedet bedre enn de fleste.

Ring oss på 480 73 300 eller send oss en e-post.
Du kan også benytte vårt tilbudsskjema.

Fra venstre: Rune Sagen, Sindre Ek og Thomas Røang
Fra venstre: Rune Sagen, Sindre Ek og Thomas Røang

Unike vilkår til konkurransedyktig pris

Med båtforsikring gjennom Söderberg & Partners er du garantert unike vilkår. Forsikringen inkluderer totalskadegaranti, aldersgaranti og maskinskadegaranti.

Med totalskadegaranti er du garantert en erstatning som tilsvarer det du kjøpte båten for. Garantien gjelder i inntil 4 år fra du kjøpte båten som ny eller brukt.

Med aldersgaranti gjøres det kun begrensede aldersfradrag eller reduksjon i erstatning på grunn av båtens alder hvis det må kjøpes nytt for å erstatte ødelagte deler (f.eks. ved skifte av drev/undervannshus etter en grunnstøting).

Med maskinskadegaranti er forsikringen utvidet til også å omfatte indre skader i motor og drivlinje som skjer plutselig og uforutsett (f.eks. ved havari på vannpumpe eller turbo). Garantien gjelder for inntil 6 år gamle motorer benyttet til fritidsbruk.

Garantien kan normalt utvides ytterligere med en betalbar tilleggsdekning for å omfatte inntil 15 år gamle motorer.

Juridisk bistand

Inkludert i forsikringen er også en egen rettshjelpforsikring, hvor du ved behov kan få juridisk bistand fra advokater, bl.a. til klagebehandling og vurdering av forsikringsoppgjør.

Produktsammendrag (IPID) og vilkår

Last ned produktsammendrag og vilkårene for forsikringen her:

Mer informasjon

Ønsker du flere detaljer om båtforsikringen vår? Lurer du på hva som er dekket og hvilke sikkerhetsforskrifter som gjelder?

Få svar på dette og mye annet på vår side med spørsmål og svar